How to Cook Delicious Misro

Misro. He is one of the pioneers of modern Telugu social theatre, and has received six state Nandi Awards. He is best known for his association with director K. Check Reputation Score for Misro Sanyoto in Houston, TX - View Criminal & Court Records

Misro Lihat juga resep Combro isi kacang pedas & Misro isi gula aren enak lainnya! Misro adalah makanan khas dari daerah Bandung, Jawa barat. Misro kependekan dari "Amis dijero" (bahasa sunda, artinya: manis didalam). You can have Misro using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Misro

  1. It's 700 gr of singkong parut.
  2. You need 100 gram of kelapa muda parut.
  3. Prepare 150 gram of kentang parut.
  4. You need 1 sdt of merica.
  5. Prepare 300 gram of tempe, kukus lalu haluskan.
  6. Prepare 1 ikat of Kemangi.
  7. It's of Haluskan bumbu:.
  8. You need 4 butir of bawang merah.
  9. It's 10 buah of rawit.
  10. Prepare 1 ruas of kencur.
  11. Prepare 1 sdt of Garam.
  12. It's 1/2 sdt of Lada bubuk.
  13. It's 1 sdt of Kaldu.
  14. You need 1/2 sdt of Gula pasir.

Yang terbuat dari parutan singkong yang bagian dalamnya diisi dengan gula merah kemudian digoreng. Maestro (/ ˈ m aɪ s t r oʊ /; from the Italian maestro [maˈestro; maˈɛstro], meaning "master" or "teacher") is an honorific title of respect (plural: maestri, feminine: maestra). The term is most commonly used in the context of Western classical music and opera, in line with the ubiquitous use of Italian musical terms. The word maestro is most often used in addressing or.

Misro step by step

  1. Parut singkong, kelapa dan kentang.
  2. Peras air nya dengan saringan.
  3. Tambahkan garam, aduk rata.
  4. Siapkan bumbu tumis dan tempe yang telah dihaluskan, tumis bumbu hingga matang tambahkan tempe, garam dan kaldu bubuk, koreksi rasa.
  5. Biarkan hingga dingin.
  6. Ambil campuran singkong, taruh di tangan, isi dengan tumis tempe dan bulatkan.
  7. Goreng hingga kecoklatan.

Resep Cara Membuat Misro Enak dan Lezat - Misro merupakan jajanan khas yang berasal dari daerah Jawa Barat terutama kota Bandung. Misro adalah nama makanan yang terbuat dari bahan dasar sing kong yang diparut. Misro merupakan nama singkatan yang diberikan oleh orang sunda yaitu amis dijero. Micro Center is deeply passionate about providing product expertise and exceptional customer service. This material is provided for educational purposes only and is not intended for medical advice, diagnosis or treatment.

Comments